onsdag 22 augusti 2012

Blåbärsskogen







Noel har nu plötsligt lärt sig att BÅDE krypa och ställa sig upp. Så nu är Zorros vattenskål (för en som älskar vatten är det ju himmelriket att få plaska där!) och dvdspelaren i farozonen.. Han är ganska intresserad av annat också, svårt att mata honom då farfar "slår" utanför fönstret. Eller som Wilgot sa: "Å nu så gör farfar fint i våran trädgård!". *hihi*
 
 
Gladisar!
 
 
 En kille som är nöjd den här veckan är Wilgot, han som har både börjat på stordagiset "Trollis", Trollsländan OCH fått åka traktor med pappa tills han somnar..

 
Idag kände man att hösten är pågång, på riktigt. Tur att man tycker om den! Vi gick på utflykt i
Blåbärsskogen på morgonkvisten innan myggen invaderade..
 

 Wilgot med egen plockare i högsta hugg.
 
Noel latade sig med all rätt i solen på en filt.
 
Så här glad blir man när man skrapat ihop dagens blåbärsbehov på 10 min en kvart.


 Blåbären räckte både till förmiddagsmellis: smoothie (Wilgots favorit) och eftermiddagsmellis: blåbärskräm (min favorit).
 
 
Ungefär såhär somnade Wilgot ikväll, med ett leende på läpparna. Auhum, ja, efter att han svept ett glas mjölk, när vi hade släppt ut fyra läskiga flugor och letat monster under sängen..

 
Zorro har äntligen blivit av med sin tratt och sina fyra stygn i tassen efter en skärskada för ca 2 veckor sedan. Så idag hängde han med både till skogen och fick springa lös och dessutom fick han bada och simma efter pinnar. Lyckan fullständig och han sover också med ett leende på läpparna, om än något mer svårtytt..
Känns mysigt att få ha vandrat i skogen just denna "Henrietta-dag" som även skulle varit finaste farfars födelsedag, skogen som var hans andra hem..

1 kommentar:

Emelie sa...

Fina bilder! :) Men alltså,.ser jag rätt? Börjar träden gulna?! Hos er som blommorna nyss slog ut,.haha. Stackare :p